Kotivara-opaskirja alkuvuodesta 2023

01.12.2022

No nyt se sitten varmistui. Kotivara-opaskirja tulee myyntiin omakustanteena BoD (Books on Demand) kustantamon kautta. Allekirjoitin tänään sopimuspaperit ja kirja tulee myyntiin BoD verkkokaupan kautta sekä sähköisenä versiona että kovakantisena paperikirjana. Kirjaa on mahdollista ostaa myös muista kirjakaupoista netissä ja kivijalkamyymälöissä - sekä jossain vaiheessa lainata kirjastoista.

Sähköisen kirjan hinta asettuu reilusti alle kymmeneen euroon ja paperiversio maksaa todennäköisesti noin 15-20€. Sivumäärästä ei ole vielä tietoa, koska taitto vaikuttaa siihen. Veikkaisin, että se jää karvan verran alle 80 sivua painettuna. 

BoD kirjakaupan kautta ostajat saavat ensimmäisen julkaisukuukauden aikana ainakin sähköisen kirjan alennettuun kampanjahintaan. Siitä tarkemmin kun julkaisun ajankohta tarkentuu. Jos kaikki menee kuin Stromsössä, niin kirjaa voi hypistellä verkkokalvoillaan jo tammikuun aikana. Jos taas menee niin kuin normaalisti, niin uskoisin ajankohdan olevan helmikuu. Aika näyttää. Nyt on kuitenkin oikea aika laittaa sanaa kiertämään, että opus on tulossa.